{0} reviews | Schrijf review

Cocquyt Benoit (Knokke)
Knokke-Heist - Over Cocquyt Benoit

Natiënlaan 271
8300 Knokke (Knokke-Heist)
BTW nr 0677381979

0477272252
050606292
     

Benoit Cocquyt – topadres voor al uw tegels!

Hét adres voor keramische tegels en natuursteen in de bruisende badstad Knokke? Benoit Cocquyt! U vindt er een uitgebreide collectie vloeren in de meest uiteenlopende stijlen en formaten. Voor binnen én buiten. Wij plaatsen ze en zorgen voor een perfecte afwerking. Zo geniet u jarenlang van uw nieuwe vloer- en wandtegels in uw woning.

 

Daarheen voor uw natuursteen!

Kiest u voor natuursteen? Dan krijgt u een sterke, duurzame vloer die zijn kwaliteiten superlang behoudt. En die een belangrijke meerwaarde geeft aan uw woning. U plaatst natuursteen in uw hele interieur, van vloertegels en trappen tot wandbekleding en douche. Benoit adviseert u professioneel bij uw keuze. Zo kiest u de beste steen voor úw toepassing.

 

Keramiek, ook chic!

Ook voor uw keramische tegels bent u bij Benoit aan het juiste adres. Ze bestaan in heel veel kleuren, vormen en structuren. En ze zijn bijzonder onderhoudsvriendelijk en slijtvast. Dé oplossing voor alle smaken en trends.

 

Sterk maatwerk

Vindt u tóch uw gading niet in de standaardtegels? Dan worden de natuursteenplaten bij ons op maat gezaagd ,in onze moderne zagerij met een gespecialiseerd machinepark. Zo maken wij uw raam-en deurdorpels, traptreden, tabletten of zwembadboord perfect passend. Zowel in marmer, arduin of graniet!

 

Renovatie

Benoit Cocquyt plaatst niet alleen uw nieuwe vloer. Wij breken ook uw oude bevloering en wandtegels uit .Voor het plaatsen van nieuwe chape en het uitvoeren van pleisterwerken bent u bij ons ook aan het juiste adres . Zelfs metselwerkzaamheden vloeren ons niet. Want wij geven uw woning of appartement een heuse upgrade!

 

Valt u ook voor mooie vloeren? Kom dan snel langs in onze toonzaal!

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

 Bereken route

Reviews

  Geen reviews | Schrijf review